Scan for Fit
Natuurgeneeskunde Scan for Fit.

Wat doet Scan for Fit?

Dag allemaal, Ingeborg is mijn naam en ik werk al vijf jaar met heel veel plezier in mijn bedrijf Scan for Fit. Er is in die vijf jaar heel wat geleerd in opleidingen en als ondernemer. We krijgen steeds meer regels waar wij als natuurgeneeskundigen aan moeten voldoen. Ook wat er op de website komt te staan is eigenlijk aan regels gebonden. Hieronder staat dus voor een leek vaag omschreven wat ik doe....

Scan for Fit werkt volgens de vijf natuurgerichte principes.

 • Energie- De basis van het leven. Zonder energie is er geen mogelijkheid tot herstel.
 • prikkeloverdracht -Het herstel van interne fysieke en mentale communicatie systemen.zonder geleiding stagneren vele functies.
 • Drainage -Het verminderen van toxische belasting zowel in geestelijke als stoffelijke vorm.
 • Voeding -Goede voeding is essentieel om evenwicht te verkrijgen tussen prestatie en welzijn.
 • Levenskunst -Door onwetendheid is de mens nauwelijks in staat om ziekmakende processen zelfstandig tot verandering te brengen. De therapeut is in staat de cliënt bewust te maken van de feitelijke oorzaak van ziek zijn.
 • Dit is voor jullie natuurlijk super vaag, maar zo moet ik het op mijn site weergeven, regeltjes. Dus lieve mensen heb je vragen bel me dan gerust, ik leg het graag uit wat ik precies doe!
 • Wat doet de Bodyscan:

  De bodyscan brengt uw gezondheid in beeld. Een soort APK voor uw lichaam. Het meetsysteem, meet de energetische structuren van het lichaam veilig en nauwkeurig. Dit gebeurt door middel van elektromagnetische frequenties die door het lichaam gezonden worden. Door deze meting krijgt u een duidelijk beeld van hoe het met uw gezondheid is gesteld. De verstoringen worden weergegeven in grafieken en in een 3D presentatie. De klachten worden opgespoord, verstoringen worden behandeld met de bodyscan met een frequentie behandeling. Daarnaast krijgt u advies over voeding, supplementen en leefstijl. 
   

Iedereen hartelijk welkom, ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en samen te werken aan een goede gezondheid en om lekker aan de slag te gaan! Er is zoveel mogelijk!Graag tot snel, groetjes Ingeborg

E-mailen
Bellen
Map
Info